Milletin Zaferi: 15 Temmuz! Tarihi direnişin üzerinden 8 yıl geçti

VATANDAŞLARA YÖNELİK "VUR!" EMRİ VERDİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) mensup subayların, 15 Temmuz'da WhatsApp'ta oluşturdukları grup üzerinden darbe girişimini koordine ettikleri, yapılan yazışmalarda sivil vatandaşlara yönelik vur emrini "Ezin, yakın, taviz yok" gibi ifadelerle verdikleri ve girişimleri bastırılınca da kaçma planları yaptıkları ortaya çıktı.

CUMHURBAŞKANINA SUİKAST GİRİŞİMİ

15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik Yurtta Sulh Konseyi yönetimindeki Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timi üyelerince yapılan suikast ve darbe teşebbüsüdür. Marmaris'te bir otelde gerçekleştirilen suikast girişiminde darbe girişiminde görev alan askerler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otel odasına ve otele silahlı ve bombalı saldırı ile öldürme girişiminde bulunmuş] ve aynı gün darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra askerler kaçmıştır. Yaralanan kişileri hastaneye kaldırmak üzere bölgeye gönderilen sağlık ekiplerine de ateş açılmış, çatışma sırasında yaralanan 1 polis memuru ve 1 cumhurbaşkanlığı koruma polisi yaşamını yitirmiştir.

Dünya basını FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünü böyle gördü Ümit Özdağ FETÖ lideri Gülen'in nereye gömülmesi gerektiğini açıkladı Eski Sağlık Bakanı Müezzinoğlu konuştu FETÖ lideri Gülen öldükten sonra örgütte liderlik savaşı! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı