Bahçeli idam ipini İYİ Parti'den istedi! Makam odasına asacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun kendisine fırlattığı idam ipini İYİ Parti'den istedi. Bahçeli'nin ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

Haftalık grup toplantısında Bahçeli’ye ip göndermesinde de bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Hatırlıyorsunuz değil mi? Ben asamadım asabiliyorsan as deyip Tayyip Erdoğan'a ip atmıştı. Siz bu milletin vefasını astınız. Ondan sonra çıkıp diyorsunuz millattır o zaman hatırası olsun. Al şimdi bu köşede bu ipi başının ucuna as” diye seslendi.

Dervişoğlu’nun açıklamasının üzerinden yarım saat geçmeden Bahçeli’nin ipi İYİ Parti’den istediği ortaya çıktı.

Bahçeli’nin urgan ipi odasına asacağı öğrenildi.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kayar, "MHP Lideri Devlet Bahçeli, İP Grubundan o İP'i istedi ve Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi" ifadelerini kullandı.

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle şaşırttı 2025 yılında hangi parti Hazine'den ne kadar yardım alacak! Cesetlerimizi çiğnemeden Canibaşı bu Meclis'e giremez Bahçeli idam ipini İYİ Parti'den istedi! Prof. Dr. Canan Karatay 'bütün hastalıkların nedeni' diyerek uyardı Türkiye şu anda metamfetamin bağımlısı oluyor