Bakan Soylu: Yoğun denetimin ikincisini gerçekleştireceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın Türkiye genelinde eş zamanlı koronavirüs denetimi yapılacağını duyurdu.

Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Yarın Tüm Türkiye’de, salgın ile ilgili yoğun denetimin ikincisini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'de denetime katılan; yöneticilerimize ve kolluk güçlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son ankette Erdoğan muhalefetin 3 adayıyla yarıştı! CHP tarihinde İnönü'den sonra bir ilki başardı Mahir Polat, Adli Tıp'a sevk edildi Bahçeli'den CHP'ye ağır ifadeler... Erdoğan-DEM Parti görüşmesi için bu hafta randevu verilecek Bakan Tunç'tan tutuklanan üniversite öğrencilerine ilişkin açıklama