DSÖ'den mutasyon açıklaması: Büyük ölçüde daha bulaşıcı

Dünya Sağlık Örgütü, mutasyona uğrayan yeni virüsün "büyük ölçüde" daha bulaşıcı olduğunu teyit etti. Konuya ilişkin toplanan uzmanlar, virüsün daha tehlikeli olduğuna ilişkin bir kanıt bulunmadığını açıkladı.

Dünya Sağlık Örgütü'nün Avrupa temsilciliğinde, İngiltere'de ortaya çıkan corona virüsün mutasyona uğrayan yeni türü ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Uzmanlar, virüsün yeni ve daha bulaşıcı türüyle mücadele etmek için yeni stratejileri görüştüler.

Toplantıda virüsün "büyük ölçüde" daha bulaşıcı olduğu ve gençlerde daha sık görüldüğüne dikkat çekildi.

Yapılan paylaşımda, ancak virüsün "ciddiyetinde" artış olduğuna ilişkin bir kanıt olmadığını da vurguladı.

Ela Rumeysa Cebeci'den Mehmet Akif Ersoy açıklaması Tuğyan Ülkem Gülter’in mesajları da ortaya çıktı TCMB Başkanı Karahan'dan sıkı duruş mesajı Motorine yüzde 4'e yakın indirim geliyor Gazze'ye asker gidecek mi? "İkinci aşamaya geçtik, yasal zemine ihtiyaç var."