Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Cumhurbaşkanı buradaki açıklamalarında, "100. yıla kavuşmanın gururunu yaşıyoruz. Tarihimizin bu önemli dönüm noktasında zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, aziz şehitlerimizi bir kez daha yad ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çelenk bıraktıktan sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir'de açıklamalarda bulunuyor:

'Her bir anı ülkemize ve milletimize hizmetle geçen 21 yıllık iktidarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık.

Türkiye'yi, tarihinin yatırım hamleleriyle buluşturmuş bir yönetim olarak, Cumhuriyet'imizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı ile taçlandırmakta kararlıyız.

100. yıla kavuşmanın gururunu yaşıyoruz. Tarihimizin bu önemli dönüm noktasında zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, aziz şehitlerimizi bir kez daha yad ediyoruz.

Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir. Ruhunuz şad olsun.'

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle şaşırttı Cumhurbaşkanından Bahçeli'nin çağrısı sonrası ilk açıklama İYİ Parti Lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye 'teröristbaşı' cevabı geldi! Bakanımın da arkadaşımın da hastanesini kapattım ''Umut hakkı'' nedir? Bahçeli'ye bir tepki de Mansur Yavaş'tan geldi!