Cumhurbaşkanından Bahçeli'nin çağrısı sonrası ilk açıklama: Tarihi fırsat penceresi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terörist başı Öcalan için bulunduğu çağrı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli terörist başı Abdullan Öcalan hakkıda, "Terörist başı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de seslenityorum. Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın." açıklamasını yapmıştı.

ERDOGAN: TARİHİ FIRSAT PENCERESİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye'nin geleceğinde teröre ve terörün karanlık gölgesine yer olmadığını herkesin idrak etmesini bekliyoruz. Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz. Terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz."

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle şaşırttı Cumhurbaşkanından Bahçeli'nin çağrısı sonrası ilk açıklama Bakanımın da arkadaşımın da hastanesini kapattım İYİ Parti Lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye 'teröristbaşı' cevabı geldi! ''Umut hakkı'' nedir? 2025 yılında hangi parti Hazine'den ne kadar yardım alacak!