Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı

Belli bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun tahliye kutlamalarının 'Queen (kraliçe)' yazısı önünde poz verirken sahnede dudaktan öpüşmeleri büyük tepkiye neden olmuş bu anların paylaşılmasının ardından savcılık harekete geçti.

Belli bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun tahliye kutlamalarının 'Queen (kraliçe)' yazısı önünde poz verirken sahnede dudaktan öpüşmeleri büyük tepkiye neden olmuş bu anların paylaşılmasının ardından savcılık harekete geçti. 

RE'SEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyadan paylaşılan videoda bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle ’hayasızca hareketler’ suçundan re’sen soruşturma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Soruşturma başlatılmasının ardından Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun gözaltına alındığı bildirildi. Kontrol için hastaneye sevk edildilen Polat ve Doğu'nun daha sonra adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Dünya basını FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünü böyle gördü FETÖ lideri Gülen öldükten sonra örgütte liderlik savaşı! Ümit Özdağ FETÖ lideri Gülen'in nereye gömülmesi gerektiğini açıkladı Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı FETÖ'de 'Cenaze kaçırılabilir' kavgası Eski Sağlık Bakanı Müezzinoğlu konuştu