Efkan Ala'dan 'çözüm süreci' açıklaması: 'Masamızda yok'

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa milletvekili Efkan Ala, çözüm süreci söylemlerine ilişkin olarak, 'Sorun da farklı bulunacak çare de farklı, masamızda çözüm süreci yok' dedi.

'Çözüm süreci'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan vekili Efkan "Çözüm süreci masamızda yok" diye konuştu.

PKK lideri Abdullah Öcalan ile de bir görüşmenin gündemlerinde olmadığını belirten Ala, "Sorun da farklı sorunlara bulunacak çare de farklı. Geçmişte oldu, bitti. Her seferinde aynı şeyi yapmak durumunda değiliz ki" dedi.

NTV'de yer alan habere göre, Ala, "24 saat Kürtçe kanal yayın yapıyor. Bunlar aşıldı. O süreçlerin belli yerinde Ortadoğu tarumar oldu. Türkiye, o reformlarını yapmamış olsaydı Irak ve Suriye'ye döndürmek isteyen projelere yenilirdi" diye konuştu.

MEB'den kış saati uygulaması için Valiliklere yetki Savunma payı yasa teklifinden çıkarıldı Son okuduğu kitap: Kayıp Aranıyor Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Bebek ölümlerine neden olan ihmaller sıralandı Fahiş fiyat artışları ve stokçulukla mücadelemizi sürdüreceğiz