İsmail Kartal Süper Lig'e dönüyor: Yeni adresi Kayserispor!

Fenerbahçe’den ayrılan İsmail Kartal, Süper Lig’e geri dönüyor. Kayserispor ile görüştüğü belirtilen tecrübeli teknik adamın, kulüple resmi sözleşme imzalamaya hazırlandığı öne sürüldü.

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşma sağlamayan tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal, yeniden Süper Lig’de sahne almaya hazırlanıyor. Son olarak adı Suudi Arabistan kulüpleriyle anılan Kartal’ın yeni adresinin Kayserispor olduğu öne sürüldü. Kayserispor yönetiminin yeni teknik direktör için Kartal'la temasa geçtiği belirtildi.

KAYSERİSPOR'DA KARTAL DÖNEMİ

Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetin ardından Burak Yılmaz’ın istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Fenerbahçe’nin eski hocası İsmail Kartal'ın geçeceği iddia edildi. Kayserispor yönetimiyle görüşmelere başlayan Kartal’ın, önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

İsmail Kartal Süper Lig'e dönüyor Orta Doğu bir ateş çemberine sürüklemektedir Tüm partilerle iletişim halindeyiz FETÖ’cü hâkim Mustafa Karatay yakalandı Güvenlik seviyesi en yükseğe çıkarıldı! İran'dan, İsrail'e füze saldırısı