Narin Güran cinayeti: İşte tutuklanan annenin savcılıktaki ifadesinin tam metni

Kocama, Narin’in kaybolduğunu söylemedim. Ancak köyden biri kocamı arayıp Narin’in kaybolduğunu söylemiş. O da beni aradı ve ‘Narin nerede?’ diye sordu. Ben de bilmiyorum dedim ve telefonu kapattı. Saat kaçta aradı hatırlamıyorum.

Gün içerisinde kız kardeşlerim Rojda ve Yaser ile telefonda konuştum. Kendileriyle sabah konuşmuştum. Narin kaybolmadan önce Saliha ile konuşmuştum. Ona misafirlerin gelip gelmediğini ve elbiseleri yıkamak için makinesinin müsait olup olmadığını sormuştum. Saliha ile uzun süreli konuşmadım, sadece bir kere konuştuk. Ona da sadece kendilerine gideceğimi söylemiştim. Sabah Saliha’yı bir kez ben aradım. Saliha’nın sabah beni aradığını hatırlamıyorum. Sadece ben onu bir kez arayıp elbiseleri yıkamayı söylediğimi hatırlıyorum. Yaser Gül, ismini Yasemin olarak değiştiren kardeşim olur. Kendisiyle her gün konuşurum. Kendisini ben aramıştım. O sırada Rojda ile birlikte bana geleceklerini söylemişti. 09:39’da Hediye’yi elbiseleri yıkamak için aramıştım. O da bana ‘Elbiselerini getir’ demişti. Bu yüzden aramıştım. 19:31 ve 19:34’te ise Narin için iki defa üst üste aramıştım. Saat 12:30’da Saliha’nın evindeydim ve çocuklarım bana ulaşmak için Saliha’nın telefonunu aramışlar. Nereye gitsem telefonumu evde bırakırım. 

Ağzı ve burnu kapatılıp boğularak öldürüldü 'Ödeme, banka teminatında onay bekleyecek' Ecrin'in babası yetkililere seslendi: Kızımın bulunmasını istiyorum Çocuklar bastırılmış ya da telkin edilmişler Benzine zam geliyor Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi?