Narin Güran cinayeti: İşte tutuklanan annenin savcılıktaki ifadesinin tam metni

Hakkında tutuklama istenen Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran’ın savcılık ifadesinin tam metni

“Ben bu olayla ilgili olarak kollukta ifade vermiştim. O ifadem doğrudur, altındaki imza bana aittir ve aynen tekrar ederim. Benim 5 çocuğum vardır. Ben ev hanımıyım. İşim gücüm ile uğraşırım. Bahçem vardır. Sabah akşam bahçeme bakarım.

Hüseyin Güran iki ay tatildeydi. Olaydan bir gün önce ben Hüseyin amcalara ziyarete gidecektim. Ancak misafirler geldiği için oraya gidemedik. Misafirlerden sonra ben ve kocam dışarıya çıktık. Hüseyin amca tepede oturuyordu. Sonra Hüseyin amcanın yanına gidip orada oturduk. Biz oraya gittiğimiz için Narin çok sevindi. Çocuklar da orada oturdu. Sonra Muzaffer Güran geldi. Tüm çocukları ile birlikte orada oturduk. Muzaffer ve Osman bir süre sonra oradan ayrıldı. Yusuf bize ‘Yarın Batman’a gideceğiz’ demişti. Sonra biz de oradan ayrıldık. Tam oradan ayrılacağımız sırada Hüseyin’in 7. sınıfa giden kızı Hatice, Narin’e ‘Yarın Kur’an kursuna gidelim’ dedi. Sonra buradan ayrıldık. 

Narin Güran'ı nasıl öldürdükleri ortaya çıktı! Artık SGK tarafından karşılanacak Merkez Bankası faiz kararını açıkladı YKS ek tercih sonuçları açıklandı Merkez Bankası rezervleri açıklandı PKK/KCK sorumlusu öldürüldü