Gizli tanıktan kan donduran yeni itiraflar: Narin'in amcası cesedi saklamam için 200 bin TL teklif etti

"SANA 200 BİN LİRA VERİRİM DEDİ"

Gizli tanığın yeni ortaya çıkan ifadeleri şu şekilde; "Mezarlıktan Tavşantepe Mahallesi'ne doğru çıkan Akkedüşeli Köy'ün iç yolunda Salim Gürhan'la karşılaştım diyor. Burada içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim diyor. Sonra muhtar aracından indi, benim yanıma geldi. Ben de araçtan indim.

Daha sonra aracın ön koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek bunu yok edeceksin dedi bana. Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette hareketsiz yatan bir insan olduğunu gördüm. Ben insan olduğunu görünce şaşırdım ve tereddüt ettim Salim Gürhan. Bana hitap et, aileni iyi düşün. Sana 200 bin lira para veririm dedi. Tabi bu sırada etrafımızda kimse yoktu.

Jandarma amca Salim'in akrabalarına verdiği talimatı oğluna sordu! Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi? Reşit olmayanlar için şartlar değişti PKK'nın sözde sorumlusu tutuklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lübnan hamlesi! Ürün bizim değil, sadece üzerine markamızı yapıştırıyorlar