Pençe-Kaplan operasyonunda 2 asker şehit oldu!

Pençe-Kaplan operasyon bölgesindeki bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde Piyade Teğmen Harun Aslan ve Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılınç şehit oldu.

Hulusi Akar imzalı açıklamada, "17 Eylül tarihinde Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde bir üs bölgemize teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri kullanıldı.

Haberler için ayrıca Azonceoldu.com uygulamasını App Store ve Google Play'dan  indirebilirsiniz

AK Parti'nin yeni yönetim kadrosu! İsimler fani, baki olan dava Bahçeli AK Parti kongresine çelenk gönderdi!