Taksim metrosu kapatıldı mı? İstanbul Valiliği'nden karar

İstanbul Valiliği kararıyla M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı Metro Hattı ve Emniyet-Fatih istasyonu ve M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim istasyonu ile ⁠F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapatıldı.

İstanbul’un en yoğun ulaşım hatlarından biri olan M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nda, Taksim istasyonu bugünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar hizmet vermeyecek. Seferler, Taksim durağını pas geçerek devam edecek.

İstanbul Valiliği, yaptığı açıklamada Taksim metro istasyonunun kapatılmasının güvenlik önlemleri kapsamında alındığını belirtti. Konuyla ilgili detay verilmezken, yasağın ne kadar süreceği konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Metro İstanbul’dan yolculara bilgilendirme

Metro İstanbul, sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, Taksim istasyonunun geçici olarak hizmet dışı olduğunu belirtti. Yolcuların alternatif güzergahları kullanmaları tavsiye edildi.

Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı! İmamoğlu'nun eşinden ve oğlundan ilk açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan İmamoğlu açıklaması İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen 28 kişinin kimliği ortaya çıktı Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına ilk tepki Yılmayacağımı bilmenizi istiyorum!