Ünlü oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti

Oyuncu Tekin Temel, 56 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı belirtilen Tekin Temel, bu kez kalp krizinden kurtarılamadı.

Son olarak Bir Yemin Ettim dizisinde rol alan Tekin Temel kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Pek çok dizide rol alan oyuncu Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 56 yaşında hayatını kaybetti.

Film-San Vakfı tarafından Temel'in hayatını kaybettiği duyurulurken, yapılan açıklamada, "Oyuncu Tekin Temel’e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İKİNDİ NAMAZINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Habertürk'ün aktardığına göre, Tekin Temel'in cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Ümraniye Refiye Soyak Camii'nde kılınacak ve ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlanacak.

Tekin Temel kimdir?
Oyuncu Tekin Temel, 24 Haziran 1968 tarihinde Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğdu. Temel, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümünde tamamladı. Ünlü oyuncu 1995 yılından itibaren televizyon dizilerinde yer almaya başladı.

Cesetlerimizi çiğnemeden Canibaşı bu Meclis'e giremez Bahçeli idam ipini İYİ Parti'den istedi! Bahçeli'nin sözlerinden rahatsız olan 32 milletvekili İYİ Ünlü oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti Bakan Yerlikaya: Maalesef şehit ve yaralılarımız var Yeni sahibinden ilk açıklama