İOS ve Android ve Google Chrome ücretsiz VPN servisleri ve şifreleri

Kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz VPN servisleri haberimizde. İşte İOS ve Android ve Google Chrome VPN servisleri ve şifreleri

Ülkemizde sık sık yaşanan erişm engelleme sorunlarıyla birlikte VPN kullanımı kaçınılmaz oldu. Bu da bazı uluslarası firmaların gözünden kaçmayıp VPN hizmeti için özel kampanyalar düzenliyor. Peki ya 2018’de kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz VPN servisleri neler?

VPN, özellikle ortak Wi-Fi ağlarına bağlanırken çevrimiçi güvenliği artırmak veya belirli bir noktadaki fiziksel ağa uzaktan bağlanmak için kullanılan bir yöntemdir. Bunun yanında internet kullanımını gizlemek ve yasaklı sitelere girmek veya engelli içeriklere erişim için de kullanılabilen bir servistir. VPN’in nasıl çalıştığını da kısaca anlatmaya çalışalım. Bir VPN hizmeti, sunucularından biriyle şifreli bir bağlantı oluşturmanızı ve bu sunucuyu internette gezinmek için kullanmanızı sağlar. Bağlantı, sunucu vasıtasıyla şifrelenir ve bu nedenle VPN trafiğinizi göremez.

İşte İOS ve Android ve Google Chrome Ücretsiz VPN servisleri ve şifreleri:

Windscribe VPN

Rakiplerine göre "gizlilik konusunda daha dikkatli" olduklarını iddia ediyor ve şirket, oturumunuz kapandıktan üç dakika sonra tüm izlerinizi silmeye devam ettiğini savunuyor. Bedava VPN hizmetlerinde aylık 10 GB bant genişliği ve 11 sunucu konumu kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı bile sunuyorlar. Ücretsiz Windscribe kullanmaya başlamak için bir kullanıcı adı, şifre ve isteğe bağlı bir e-posta(10 GB ayrılması için gerekli) ile bir hesap açmanız gerekiyor. Daha fazla kullanıcı özellikleri elde etmek için Windscribe'ın sınırsız planınlarına geçebilir ve 50'nin üzerinde konumdan sınırsız veri ve bağlantı elde edebilirsiniz.

Windscribe; Mac, Windows, Linux, iPhone, Chrome veya Firefox uzantısı olarak kullanılabilir. Fakat henüz bir Android uygulaması bulunmuyor.

TunnelBear VPN

Hızlı, basit, hafif ve kullanımı kolay VPN yazılımları ve eklentileri sunuyor. Ücretsiz TunnelBear sürümü, ayda sadece 500 MB veri sağlıyor. Ancak sınırsız paket için ödeme yapıp üyeliğinizi yükseltebilirsiniz. Güvenlik için TunnelBear, ağdan ağa taşınırken VPN hizmeti yeniden bağlanıncaya kadar tüm trafiği engelleyen bir "Uyanık Mod" içeriyor. Ayrıca kullanıcılar, bilgisayar açılırken otomatik olarak başlayacak şekilde yapılandırabilirler. TunnelBear hizmetini kullanabilmek için, kullanıcıların öncelikle geçerli bir e-posta adresiyle birlikte bedava bir TunnelBear hesabı oluşturmaları gerektiğini hatırlatalım.

TunnelBear; Windows, Mac, iOS, Android işletim sistemleri ile Chrome ve Opera için tarayıcı eklentisi olarak kullanılabiliyor.

Speedify VPN

Şifreli bir VPN bağlantısı varken bile hızlı olduğunu iddia ederek kendisiyle övünüyor. Speedify VPN, mevcut olan en son teknolojiyle bağlantınızı şifrelerken aynı zamanda kullanılabilir tüm internet bağlantılarınızı birleştirerek bunu başarıyor. Hızının yanı sıra, sıkı bir "kayıt tutmama" politikasına sahip olduğunu ve bu yüzden sunucularına kalıcı hiçbir kullanıcı verisi kaydetmediğini belirtiyor. Speedify'in ücretsiz sürümü her ay 1GB veri imkanı sunuyor. Eğer bu plan sizin için yetersiz kalıyorsa sınırsız veri planlarına ücret ödeyerek geçebilirsiniz.

Speedify; Windows, Mac, Android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Hide Me VPN

Güvenlik, şeffaflık ve gizlilik konusunda iyi bir itibara sahip bir VPN servisi. Hide Me, önceden uluslararası şirketlerde güvenlik uzmanı olarak görev almış dünyanın çeşitli yerlerinden bir grup IT uzmanı tarafından kuruldu ve yönetilmeye devam ediyor. Hide Me, dünyanın en popüler VPN sağlayıcılarından bir tanesi ve kullanıcılara ekstra güvenlik, hız ve gizlilik sunuyor. Ayrıca bloklanmış, sansürlenmiş ya da herhangi bir şekilde erişimi kısıtlanmış içeriğe ulaşmanıza yardımcı oluyor. Hide Me ücretsiz versiyonunda aylık 2 GB veri transferine izin veriyor. 30’un üzerinde lokasyon imkanı sunan Hide Me’nin veri sınırlamasına takılırsanız, ücret ödeyerek premium versiyonuna geçebilir ve sınırsız şekilde yararlanabilirsiniz.

Hide Me; Windows, Mac, iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Betternet VPN

Özellikle ilk kez VPN kullanacak kişiler için önemli derecede basitliğe sahip bir servis. Bu yüzden de popülerliğini günden güne artırıyor. Sıfır kayıt politikasını benimseyen Betternet, bu konuyu özellikle vurguluyor. Ücretsiz VPN programları arasında önemli bir iddiada bulunarak sonsuza dek ücretsiz olacaklarını belirtiyorlar. Ayrıca veri limitinin olmaması da diğer servislerden üstün bir özelliği olarak vurgulanabilir. Fakat kötü amaçlı yazılımları engelleme konusunda çok fazla başarılı olamadıklarını belirtmemizde de fayda var. Bir de bağlanmak istediğiniz sunucuyu siz belirleyemiyorsunuz.

Betternet; Windows, Mac, iOS, Android işletim sistemleri ile Chrome ve Firefox için tarayıcı eklentisi olarak kullanılabiliyor.

ProtonVPN

Siber güvenlik konusunda uzman kişiler tarafından yaratıldı ve en yeni ücretsiz VPN servislerinden bir tanesi. Bu durum ProtonVPN’i gizlilik ve güvenlik konusunda piyasadaki en iyi VPN programlarından bir tanesi haline getiriyor. Herhangi bir veri sınırlaması bulunmayan ProtonVPN, hiçbir kullanıcı kaydını tutmadığı konusunda da taahhütte bulunuyor. Bu servisin tek kötü yanı ücretsiz ProtonVPN versiyonunda bağlantı hızının düşük olması. Bu durum, free VPN kullanma amacındaki kullanıcıları ücretli paketleri almaya teşvik etmekten kaynaklanıyor. Hollanda, Japonya, ABD ve İsviçre’deki sunuculara erişim. Veri üzerinde bant genişliği sınırı yoktur.

GooseVPN

GooseVPN, tamamen ücretsiz bir servis olmasa da 30 günlük ücretsiz deneme süresine sahiptir. 7/24 destek veren mükemmel bir müşteri hizmetine sahiptir ve tüm sorunları 3 saat içinde çözmeyi taahhüt eder. 30 günlük ücretsiz deneme (bu deneme süresinden sonra üyeliğinizi iptal etmezseniz otomatik olarak ücret şarj edilecektir)Dünya çapında 50’den fazla sunucu barındıran harika bir ağ. Uygun hızlar ve kullanıcı dostu platform.

DotVPN

2014’den bu yana hizmet veren DotVPN’in 500.000’den fazla kullanıcısı bulunuyor. Chrome Web Mağazası’nda 5000’e yakın inceleme alan ve 4 yıldızla ödüllendirilen VPN programı sınırsız bant genişliği sunuyor ve kendinizi 12 ülkeden (Kanada, Almanya, Fransa, Japonya, Hollanda, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Rusya, Amerika ve İngiltere) giriş yapmış gibi gösterebiliyorsunuz. Ülkeler arasında sınırsız geçiş hakkınız da var. 4096 bit anahtar şifrelemeyle bankacılık işlemlerinde güvenliği sağlamak için kullanılan şifrelemeden iki kat daha güvenli olduğunu gösteren VPN programı listenin birincisi konumunda.

ZenMate VPN

Siber güvenlik çözümü olarak tanıtılan ZenMate VPN, dünya genelinde yüksek güvenlikli proxy sunucularına sahip olmasıyla kullanıcı bilgilerini şifreliyor ve kullanıcıları zararlı web sitelerinden koruyor. Gezdiğiniz web sitelerini takip eden her türlü araçtan uzak tutan VPN programı, herkese açık WiFi noktalarında internete girerken de ekstra koruma sağlıyor. Engelleri ortadan kaldırırken kullanıcının güvenlik ve gizliliğini de düşünen ZenMate’in daha hızlı gezinme, daha fazla konumdan bağlanma, 7/24 destek verme gibi premium seçeneğini de bulunuyor. Premium özelliklerden belli süre ücretsiz faydalanabiliyorsunuz. Devam etmek isterseniz aylık 9.99 TL olarak ücretlendiriliyorsunuz.

Hotspot Shield VPN

İşletmeler tarafından da en çok kullanılan VPN programlarından Hotspot Shield, 10 yıldan uzun süredir hizmet veriyor. 190 ülkede aylık 20 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ve farklı platformlar üzerinden 400 milyon indirmeyi geçen VPN programı, masaüstü ve mobil tüm platformlarda mevcut. ZenMate gibi premium versiyonu da bulunan VPN servisinin sınırları ortadan kaldıran özel sürümünü 7 gün süreyle ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Sonrasında cihaza ve verilen hizmete bağlı aylık ücretlendirmesi değişmekle birlikte 6.99 TL’den başlıyor.

CyberGhost VPN

Gizlilik ve güvenlik üzerine kurulu bir başka popüler VPN hizmeti CyberGhost VPN, web sitesinin verilerine göre 150 milyona yakın reklam, 210.000 zararlı web sitesi, 260 milyon takip girişimini engellemiş. Kolay kullanımlı olması (Aç kapat butonu), her türlü çevrimiçi tehdide karşı (hacker’lar, siber dolandırıcılık, banka hesap hırsızlıkları, kimlik avı e-posta dolandırıcılığı) koruma sunması, reklamsız gezinme, anonim olarak gezinme, coğrafi kısıtlamayı kaldırma, zararlı web sitelerinden koruma, veri sıkıştırma, HTTPS bağlantısı gibi bir VPN programında aranılan tüm özelliklere sahip CyberGhost VPN’in premium versiyonunu seçerseniz aylık 4 Euro olarak ücretlendiriliyorsunuz.

Browsec VPN

Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren nadir VPN programlarından Browsec VPN ile istenilen siteye istenilen yerden erişmek mümkün. Kullanıcının çevrimiçi gizliliğini koruyan ve webde gezinirken takibe alan sitelerin veri toplamasını engelleyen VPN programı bölge bazlı tamamen engellenen sitelere veya okul bilgisayarlarında Facebook, YouTube gibi en çok engellenen sitelere kolaylıkla giriş yapmak için ideal.

Android cihazlar için en iyi 5 VPN programı

TorGuard

Bu uygulama Android'de bulunan en iyi VPN uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 50'den fazla ülkede 3000'den fazla sunucusu bulunan TorGuard'ın tek eksi yanı olarak aylık ödeme sistemi gösterilebilir.

Opera Free VPN

Opera'nın içinde barındırdığı bu VPN uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Bu uygulamanın tek eksi yanı ise diğerlerine göre biraz daha yavaş çalışması gösterilebilir.

Turbo VPN

Bu VPN uygulaması Android'de bulunan en hızlı VPN hizmetini sunduğunu iddaa ediyor. Bu iddiasının hakkını veren Turbo VPN, WiFi, LTE, 4G, 3G ve tüm mobil veri platformlarını destekliyor. Ayrıca uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.

Free VPN

İsminden de anladığınız gibi ücretsiz olan bu uygulama, kullanıcı dostu bir arayüze sahip ve üyelik için ise sizden hiçbir şey istemiyor.

SuperVPN

Oldukça basit bir arayüze sahip olan uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken açıp "bağlan" tuşuna basmak. Sadeliği ile öne çıkan yazılım bazen çökebiliyor.

Maliye, kayıt dışı ekonomik faaliyetlerin peşinde En fazla at ve eşek eti satılan iller belli oldu Kremlin'den Esma Esad açıklaması Narin cinayetinde 4 sanığın dışında 'korunan' 1 kişi daha var Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne büyük zam Türkiye'de öğrenciydi memleketinde bakan oldu