Emekli ikramiyesini 4 bin liraya yükselten teklif TBMM'de kabul edildi

Emeklilere verilen bayram ikramiyesini 3 bin liradan 4 bin liraya yükselten düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Fark ödemeleri ise kararın Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından yapılacak.

Emekli ikramiyesini 4 bin liraya yükselten teklif TBMM'de kabul edildi
Son Güncelleme: 27 Mart 2025 Perşembe 09:06
27 Mart 2025 Perşembe 09:05

2025 yılı emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili merakla beklenen karar geldi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in açıklamasına göre, emeklilere her bayramda ödenen ikramiye 3.000 TL’den 4.000 TL’ye yükseltildi.

Ancak ikramiyeyi 4 bin liraya yükselten düzenlemenin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesi bekleniyordu.

TBMM'DEN GEÇTİ

15,5 milyon emekli için bayram ikramiyesini 4 bin liraya yükselten teklif bu gece TBMM Genel Kurulu'ndan geçerek yasalaştı.

HESAPLARA NE ZAMAN YATAR

24 Mart 2025 tarihinden itibaren 3 bin lira şeklinde ödenmeye başlanan ikramiyelerdeki bin liralık fark ise, kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla en kısa sürede hesaplara yatırılması bekleniyor..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar