Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 5

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Ayrıca Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun 21 Ağustos'ta saat 15.15'teki görüntülerinde Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp, evine doğru gittiği yer aldı.

5 12
 
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 6

KAN LEKELERİ NARİN'E AİT DEĞİL
Narin'in gittiği patika yolun yaklaşık 50 metre ilerisindeki tepede, evlerine yaklaşık 20 metre mesafede bulunan kayalıklarda yakınları, 25 Ağustos'ta kan lekeleri gördü. Jandarmaya haber verilmesiyle kan lekelerinin olduğu alan çembere alındı. Baba Arif Güran da bölgeye gelerek jandarmayla görüştü.

6 12
 
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 7

Olay yeri inceleme ekipleri, kan lekelerinin olduğu kaya parçalarını delil torbalarına koyarak, incelemek üzere laboratuvara götürdü. İncelemenin ardından Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, kan lekelerinin Narin Güran'a ait olmadığı, mahalledeki bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği belirtildi.

7 12
 
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 8

EN SON GÖRÜLDÜĞÜ NOKTADA CANDIRLANDIRMA
Ayrıca Narin'in 21 Ağustos'ta güvenlik kameralarına en son yansıdığı bölgede, 25 Ağustos'ta akşam saatlerinde arkadaşlarından 2'si ile canlandırma yapıldı. Pedagog eşliğinde yapılan canlandırmada çocuklar, Narin'i en son gördükleri yeri jandarmaya gösterdi.

8 12