Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 7

Olay yeri inceleme ekipleri, kan lekelerinin olduğu kaya parçalarını delil torbalarına koyarak, incelemek üzere laboratuvara götürdü. İncelemenin ardından Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, kan lekelerinin Narin Güran'a ait olmadığı, mahalledeki bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği belirtildi.

7 12
 
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 8

EN SON GÖRÜLDÜĞÜ NOKTADA CANDIRLANDIRMA
Ayrıca Narin'in 21 Ağustos'ta güvenlik kameralarına en son yansıdığı bölgede, 25 Ağustos'ta akşam saatlerinde arkadaşlarından 2'si ile canlandırma yapıldı. Pedagog eşliğinde yapılan canlandırmada çocuklar, Narin'i en son gördükleri yeri jandarmaya gösterdi.

8 12
 
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 9

İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve komandolar ayrıca dün akşam saatlerinde Narin'in ailesinin evinin de dahil olduğu 18 ev ile metruk yapılar ve samanlıklarda yeniden arama yaptı.

9 12
 
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor: 130 kişinin ifadesine başvuruldu - Sayfa 10

20 KİLOMETRELİK KANAL BOYUNCA ARAMA
Küçük Narin'i arama çalışmaları, 5'inci gününde sürüyor. Su seviyesi düşürülen sulama kanalında JAK ve AFAD dalgıçları çalışma yürütürken, mahalleden başlayarak 20 kilometrelik kanal boyunca arama yapıldı. Çalışmalar geniş alana yayılırken, ekipler mısır ve pamuk tarlalarında arama yapıyor.

10 12