Narin ile ilgili korkunç iddia: Amcasının aracının ön koltuğunda baygın yatıyordu

8 yaşındaki Narin'i arama çalışmaları 15 gündür devam ediyor. Narin'in amcası Salim Güran, ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı. Amca Salih Güran’ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin istasyonu çalışanının yazdıkları kan dondurdu. Yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde görüldüğü iddia edildi.

Narin ile ilgili korkunç iddia: Amcasının aracının ön koltuğunda baygın yatıyordu
Son Güncelleme: 4 Eylül 2024 Çarşamba 14:33
4 Eylül 2024 Çarşamba 14:31

Türkiye'nin konuştuğu kayıp Narin Gran olayıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Amca Salih Güran’ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin istasyonu çalışanının yazdıkları kan dondurdu.

t24'ün haberine göre, adının Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen benzin istasyonu çalışanı, yaptığı yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu iddia etti. Murat Çınar Çatalca ayrıca, Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını söyledi.

1725427580840-narin-i-arama-calismalari-13-uncu-gunund-367658-102307.jpg

'NARİN'İN ÜZERİNDE KOYU KAHVE BİR BATTANİYE VARDI…'

Benzin istasyonu çalışanı, yazdığı yorumda şunları iddia etti

"HTS kayıtlarında Salim Güran’ın, Narin Güran’ın annesi ile hem mesajları hem de arama kayıtları var. Salim Güran, Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor, petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar, Narin'in erkek kardeşi ile de görüşüyordu. Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Salim Güran, olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor bu sefer sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin'e diye ağlamış.”

Çatalca'nın, bu yorumu sonrası jandarmaya giderek ifade verdiği öğrenildi.

ARACINDA İDRAR, KAN VE KUSMUK BULUNDU

Öte yandan amca Salim Güran’ın aracından alınan örneklerle ilgili de dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Güran'ın aracında idrar, kusmuk ve kan dokusuna ulaşıldı. Yapılan DNA eşleşmelerinde örneklerin Narin'e ait olduğu ortaya çıktı. Narin'in amcası Salim Güran, ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklu bulunuyor.

Kayıp Narin Güran’ı bulmak için bugün mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazıyla arama yapıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar