için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan ve haksızlıktan yana olmayacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatıyla gerçekleştirdiği iftar yemeğinde konuşuyor. Erdoğan, "Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan ve haksızlıktan yana olmayacak. Belediyelerden nemalanan çıkar şebekeleri, CHP'yi boğazına kadar kire, pasa, çamura, yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaştırmış durumdadır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan ve haksızlıktan yana olmayacaktır
Son Güncelleme: 22 Mart 2025 Cumartesi 20:56
22 Mart 2025 Cumartesi 20:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partiİstanbul Teşkilatı İftar Programı'nda konuşuyor.

"Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan, haksızlıktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz hak, hakikat, helal haram nedir bunu bilerek halkına hizmet edecek."

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan ve haksızlıktan yana olmayacak."

"4 gündür milletin huzurunu kaçırma, insanlarımızı kutuplaştırma adına ne varsa hepsini yapıyorlar."

"Bugün basın yayın kuruluşlarını da alenen tehdit ederek nasıl bir ruh halinde olduklarını ifşa ettiler."

"Belediyelerden nemalanan çıkar şebekeleri, CHP'yi boğazına kadar kire, pasa, çamura, yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaştırmış durumdadır."

"Sağdan soldan balya balya paralar, dolarlar, avrolar fışkırıyor, yüzlerce milyar liralık korkunç bir vurgundan bahsediliyor."

"CHP, seçmenlerinin taleplerini Meclis'e taşıyan bir parti değil, gözünü para bürümüş bir avuç belediye soyguncusu aklayan bir aparata dönüşmüştür."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar