Muharrem İnce'den 'Gülen' açıklaması: Dirisini getiremediğinizin, cesedini kabul etmeyin

FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölmesinin açıklanması ardından, Muharrem İnce, "Dirisini getiremediğinizin, cesedini kabul etmeyin. Topraklarımızı kirletmeyin" açıklamasını yaptı.

Muharrem İnce'den 'Gülen' açıklaması: Dirisini getiremediğinizin, cesedini kabul etmeyin
Son Güncelleme: 21 Ekim 2024 Pazartesi 14:08
21 Ekim 2024 Pazartesi 14:06

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölmesi ardından X sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

Cenazenin Türkiye'ye getirileceği iddiaları konuşulmaya devam ederken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki konuşmasını hatırlatan İnce, "Ben 2018’de Cumhurbaşkanı Adayı olduğumda, 'Fetö’yü Türkiye’ye getireceğim ve yargılanacak' demiştim. Ama siz iadesini sağlayıp yargılayamadınız. Dirisini getiremediğinizin, cesedini kabul etmeyin. Topraklarımızı kirletmeyin. ifadelerini kullandı.

Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü ile ilgili yaptığı açıklamada "FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor. Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, gevşemeye götürmeyecektir" ifadelerini kullanmıştı.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar