Fidan: Gazze'deki vahşet Batı Şeria'ya da taşmış durumda

Dışişleri Bakanı Fidan, Fidan, Slovenya Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Fajon ile yaptığı görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi. Fidan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarıyla ilgili "İsrail, Gazze’de uygulanan sistematik vahşeti Batı Şeria’ya da taşımış durumda. İsrail savaşı farklı cephelerde yayma peşinde. Netanyahu hükümeti ateşle oynamaya devam ediyor” diye konuştu.

Fidan: Gazze'deki vahşet Batı Şeria'ya da taşmış durumda
Son Güncelleme: 30 Ağustos 2024 Cuma 15:25
30 Ağustos 2024 Cuma 15:24

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Slovenya Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Tanja Fajon ile ortak basın toplantısı düzenledi.

İsrail'in Gazze'deki saldırılarına değinen Fidan, "İsrail, Gazze’de uygulanan sistematik vahşeti Batı Şeria’ya da taşımış durumda. İsrail savaşı farklı cephelerde yayma peşinde. Netanyahu hükümeti ateşle oynamaya devam ediyor” dedi.

Ayrıca Fidan, “Gazze’de soykırım devam ediyor. İsrail Gazze’deki insanları sistematik bir şekilde aç ve susuz bırakıyor. Hastaneleri, okulları, camileri ve kiliseleri dahi bombalayan İsrail tüm insani değerleri ayaklar altına alıyor” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar