Bakan Yumaklı'dan açıklama: İki ilimizde orman yangınları kontrol altına alındı

Manisa Gördes ve Uşak Eşme'de günlerdir devam eden orman yangınları, ekiplerin uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Soğutma çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Bakan Yumaklı'dan açıklama: İki ilimizde orman yangınları kontrol altına alındı
Son Güncelleme: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 13:32
19 Ağustos 2024 Pazartesi 13:11

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Manisa ve Uşak yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakan Yumaklı, "Manisa Gördes ve Uşak Eşme'deki orman yangınları havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Aydın Bozdoğan'daki yangın büyük oranda kontrol altında. İzmir Menderes ve Muğla Ula ve Yatağan'daki yangınlar kısmen kontrol altında" ifadelerini kullandı.

SARIGÖL'DE 21 EV TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Dereli köyü yakınlarında dün otluk alanda başlayan yangın, rüzgarında etkisiyle meşelik ve ormanlık alana sıçramış, alevler Manisa'nın Sarıgöl ilçesine kadar ulaşmıştı. Yangın nedeniyle Dereli köyü ve Sarıgöl ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi'nde 21 ev tedbir amaçlı tahliye edilmişti. Yangına ilişkin 1 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar