Narin Güran cinayeti: İşte tutuklanan annenin savcılıktaki ifadesinin tam metni - Sayfa 16

Narin’in Kur’an kursuna giderken giydiği kıyafeti tarif etmesi istendi. 
Şortu da tişörtü de siyahtı. Tişörtünün ön kısmı parlaktı. 

Narin’in kaç adet terliği olduğu soruldu
Biri ayağında, diğeri ise eskisi olmak üzere evde iki adet terliği vardır. Evdeki terliğinin rengi pembedir. Terliğinin önünde ne olduğunu hatırlamıyorum. Terliği hâlâ evde duruyor. 

Narin’in evden çıkışını görmediğinizi söylemenize rağmen, Narin’in ayağında kırmızı terlik olduğunu nereden biliyordunuz?
Çünkü kırmızı terliklerini görmediğim için giymiş olduğunu düşündüm.

16 24
 
Narin Güran cinayeti: İşte tutuklanan annenin savcılıktaki ifadesinin tam metni - Sayfa 17

30/07/2024 günü saat 20:59’da Salim ile telefonda ne konuştunuz?
Ben Salim ile konuşmadım. Hiçbir zaman Salim ile konuşmadım ve kimse benim telefonumdan Salim’i aramamıştır. Bahsettiğiniz arama, hatırladığım kadarıyla Saliha’yı aramaya çalışırken yanlışlıkla Salim’i aramamdan kaynaklanmaktadır. Yanlışlıkla aradıktan sonra Salim de beni arayarak “Azize, Azize” dedi. Ben de kendisine “Abi, yanlış aramışsın” dedim ve kapattım.

17 24
 
Narin Güran cinayeti: İşte tutuklanan annenin savcılıktaki ifadesinin tam metni - Sayfa 18

Salim ile bunun dışında telefonla herhangi bir görüşme yaptınız mı?

Hayır, yapmadım. Salim ile hiç görüşmedim. Eğer bu görüşmeler varsa, çocuklarım yapmış olabilir. Ben genelde Arif’in telefonu yanımda olduğu için kendi telefonumu evde bırakırım.

Salim ile evlenmeden önce herhangi bir gönül ilişkiniz oldu mu?

Hayır. Arif ile nişanlanmadan önce Salim, Melek ile nişanlandı. Salim nişanlandıktan sonra Arif askere gitti. Arif acemi birliğinden döndükten sonra biz nişanlandık. Benim mutlu bir ailem var.

18 24
 
Narin Güran cinayeti: İşte tutuklanan annenin savcılıktaki ifadesinin tam metni - Sayfa 19

Tüm gün evde olduğunuzu ve özellikle Narin’in kaybolduğu saatlerde evde bulunduğunuzu belirtmenize rağmen, Narin’in saat 15:15’te kurstan gelerek patika yola girdiği ve evinizin olduğu tepeye çıkıp arkadaşlarına el salladığı dosyada sabit olmasına karşın, Narin’in eve gelmediğini ifade ettiniz. Bu konuda ne diyeceksiniz?

Bahsettiğiniz saatlerde eltim Hediye’nin bizde olduğunu hatırlıyorum. O geldiğinde biz yatıyorduk.

Kollukta müsteki olarak verdiğiniz ifadede, Hediye’nin saat 16:00 civarında eve geldiğini söylemenize rağmen, şu anki ifadenizde 15:15’te birlikte oturduğunuzu belirtiyorsunuz. Bu çelişkiyi nasıl açıklarsınız?
Saate bakmadığım için saatleri yanlış söylemiş olabilirim. Her iki ifademde de verdiğim saatler yanlış olabilir. Uyuduğumdan dolayı Hediye’nin eve saat kaçta geldiğini bilmiyorum.

19 24