İstiklal Caddesi’nde polis boğazından bıçaklandı: Saldırgan yakalandı

İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi’nde bir polis memuru, kimliği belirsiz bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Kaçan saldırgan yakalandı. Saldırganın suç kayıtları olduğu ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi’nde polis boğazından bıçaklandı: Saldırgan yakalandı
Son Güncelleme: 12 Ekim 2024 Cumartesi 15:42
12 Ekim 2024 Cumartesi 15:42

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, İstiklal Caddesi’nde bir polis memuru bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, cadde üzerinde duran polis memuruna yaklaşarak arkadan ensesine bıçakla saldırdı. Saldırgan, olay yerinden kaçarken, ilk müdahaleyi bir zabıta memuru yaptı.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle polis memuru hastaneye kaldırıldı. Memurun hayati tehlikesinin olmadığı, ancak tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis operasyonu başlattı, saldırgan yakalandı

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı arama çalışması başlattı. Polis ekipleri de kaçan şüpheli O.I'yı, Kasımpaşa'daki bir parkta yakaladı.

Güvenlik tedbirleri artırıldı

Saldırının İstiklal Caddesi gibi İstanbul'un en yoğun ve turistik bölgelerinden birinde gerçekleşmesi, güvenlik önlemlerinin artırılmasına yol açtı. Bölgede devriye gezen polis sayısının arttırıldığı, yaya ve araç giriş-çıkışlarında daha sıkı kontroller yapıldığı bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar