Kardeşi ve kocasından şiddet gördü, babası tarafından satıldı - Sayfa 3

Huriye G. hastanede tedavi gördükten sonra can tehlikesi olduğu için başsavcılığın kararıyla kadın konuk evine çocuklarıyla birlikte götürüldü. Başsavcılığın talimatıyla polis sürekli şiddete uğrayan Huriye G. ile kadının annesi ve kardeşinin ifadelerini aldı.

3 10
 
Kardeşi ve kocasından şiddet gördü, babası tarafından satıldı - Sayfa 4

Kadın kılığında döner bıçağıyla saldırıp üvey kardeşini bıçaklayan Salih G., eski koca Mustafa G., öz baba Ahmet G., üvey anne Bedriye G. ve yeni koca adayı Sabit Ç. gözaltına alındı. Yapılan araştırmada Salih G. hakkında, üvey kız kardeşine şiddet uyguladığı için 17 ayrı tedbir kararı verildiği öğrenildi. Şüpheli Salih G.’nin, son olayda Huriye G.’ye yaklaşmama kararı olmasına rağmen, tedbir dahilinde takılan elektronik kelepçeyi çıkarıp kadına saldırdığı belirlendi.

4 10
 
Kardeşi ve kocasından şiddet gördü, babası tarafından satıldı - Sayfa 5

Öte yandan, eşinin, gösterdiği şiddet nedeniyle boşandığı Mustafa G. hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine mahkemece 11 kez tedbir kararı verildiği belirlendi. Mustafa G.'nin son olarak üvey kardeş Salih G. ile birlikte olup 7 Kasım günü Huriye G.'nin iş yerine gelip bıçakla saldırdığı da saptandı. Mustafa G.'nin eşiyle tekrar birleşemeyince ondan öç almak için aile birlikte hareket edip ona şiddet uyguladığı da tespit edildi.

5 10
 
Kardeşi ve kocasından şiddet gördü, babası tarafından satıldı - Sayfa 6

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada ifadesi alınan Huriye G.’nin beyanları doğrultusunda Salih G., eski eşi Mustafa G., babası Ahmet G., Bedriye G. ile Şanlıurfa’da yakalanıp Adana’ya getirilen Sabit Ç. sorgulandı.

6 10