Narin'in DNA sonucu çıktı: Amcasının babası olduğu iddia edilmişti

Katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair soruşturma kapsamında amcasının babası olabileceği iddiaları üzerine yapılan DNA testleri sonuçlandı. Sonuçlar, Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesiyle aynı olduğunu ortaya koydu.

Narin'in DNA sonucu çıktı: Amcasının babası olduğu iddia edilmişti
Son Güncelleme: 10 Eylül 2024 Salı 15:37
10 Eylül 2024 Salı 15:32

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin devam eden soruşturmada Narin'in tutuklu amcası köyün muhtarı Salim Güran'ın, Narin'in gerçek babası olduğu iddiaları üzerine yapılan DNA testlerinin sonuçları açıklandı.

NARİN'İN BİYOLOJİK AİLESİ BELLİ OLDU

Soruşturma kapsamında Narin’in biyolojik ailesinin tespiti için hem anne hem de babasından DNA örnekleri alındı. Test sonuçları, Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesiyle aynı olduğunu doğruladı.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bir çuval içinde derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma derinleşiyor. Soruşturma kapsamında önemli gelişmeler yaşandı ve birçok kişi gözaltına alındı.

Narin Güran'ın cesedi, kaybolduktan 19 gün sonra Tavşantepe Mahallesi'nde bir çuval içinde derede bulundu. Olayın ardından yürütülen soruşturma kapsamında, Narin'in DNA'sının bulunduğu aracın sahibi olan ve aynı zamanda Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklandı.

Cansız bedenin bulunmasının ardından, Narin'in anne ve babasının da aralarında bulunduğu toplam 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan biri, muhtar Salim Güran'ın kendisine Narin'in cansız bedenini verdiğini ve dereye atmasını istediğini itiraf etti. İtirafçı, muhtar olan amcadan 200 bin lira teklif aldığını ve cesedi bir çuvala koyarak dereye attığını, üzerine taş koyduğunu söyledi.

ANNENİN AMCAYLA İLİŞKİSİ VAR İDDİASI

Narin Güran’ın kim tarafından ve neden öldürüldüğü konusunda çeşitli iddialar gündeme geldi. Bu iddialardan biri, Narin'in annesiyle tutuklanan amcası arasında bir ilişki yaşanmış olabileceği ve küçük kızın bu duruma şahit olmuş olabileceğiydi. Bu iddiaların doğruluğunu ortaya koymak amacıyla, Narin’in biyolojik ailesinin tespiti için anne ve babasından DNA örnekleri alındı. Yapılan testler, Narin’in biyolojik ailesinin bilinen ailesiyle aynı olduğunu doğruladı, Salim Güran’ın Narin’in babası olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar