Narin'in tutuklanan amcasını ifadesi ortaya çıktı: Sana öyle bir acı yaşatacağım ki... - Sayfa 8

NARİN'İN AMCASI TUTUKLANDI

Aracında Narin'in DNA'sı bulunan amca S.G., "kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 14
 
Narin'in tutuklanan amcasını ifadesi ortaya çıktı: Sana öyle bir acı yaşatacağım ki... - Sayfa 9

BAKAN TUNÇ'TAN YENİ AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024 - 2025 Adli yıl açılış resepsiyonunda Narin Güran soruşturmasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Tunç şunları söyledi: “Narin’e ilişkin dağ taş aranıyor ama maalesef henüz bulunamadı. Adli tıp incelemeleri sonucunda, bulunan izlerin kime ait olduğuna dair net bir belirleme yapılamadı. Narin'in amcası gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor. Bu aşamada bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasında bulunan örneklerle eşleşti ve bu doğrultuda tutuklama gerçekleşti. Asıl temennimiz Narin’in canlı olarak bulunması.”

9 14
 
Narin'in tutuklanan amcasını ifadesi ortaya çıktı: Sana öyle bir acı yaşatacağım ki... - Sayfa 10

İŞTE AMCA SALİM GÜRAN'IN İFADESİ: SANA ÖYLE BİR ACI YAŞATACAĞIM Kİ...

AHaber muhabiri Sinan Yılmaz, Türkiye'nin konuştuğu olayda S.G.'nin ifadesiyle ilgili bilgi verdi. Öyle ki S.G. Narin'in babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği iddia edilmişti. İddiaları yalanlayan Salim Güran, Narin'i arama çalışmalarına katıldığını da söyledi. 

10 14
 
Narin'in tutuklanan amcasını ifadesi ortaya çıktı: Sana öyle bir acı yaşatacağım ki... - Sayfa 11

Aracında Narin'in DNA'sının bulunmasıyla ilgili de konuşan amca S.G.'nin Narin'i hiç bindirmediğini, DNA profilinin araçta nasıl çıktığını bilmediğini, arabanın kapılarını evinin önündeyken bazen açık bıraktığını söylediği iddia edildi.

11 14