Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran tutuklandı. Ş.K. ve İ.Ķ. isimli kuzenleri ise adliyeye sevk edilmelerinin ardından serbest bırakıldı.

Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı
Son Güncelleme: 17 Eylül 2024 Salı 15:46
17 Eylül 2024 Salı 15:42

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı kaybıyla sarsılan Türkiye'de, cinayetin aydınlatılması için yürütülen soruşturma yeni bir boyut kazandı. Narin'in yengesi Hediye Güran'ın, cinayetin işlendiği düşünülen saatlerde olay yerinde iki kez bulunduğu HTS kayıtlarıyla tespit edildi. Bu yeni delil, soruşturmanın seyrini önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. Tutuklu anne Yüksel Güran'ın da ifadesinde yengesiyle birlikte olay yerinde olduğunu belirtmesi, soruşturmanın odak noktasını Hediye Güran'a çevirdi.

İfadeleri alınana kuzenler Ş.K. ve İ.Ķ. savcılık tarafından serbest bırakıldı. Yenge Hediye Güran cinayete iştirakten tutuklandı.

ISIRIK İZİ KİME AİT?

İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen örnekler, tutuklu ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar