ŞÜPHELERİNİ DİLE GETİRDİLER
Baba Muharrem Koçoğlu ise şüphelerini "Benim kızım o karanlıkta kalamaz, aklını oynatır. Bentlere kadar bentlerden döner benim kızım. Benim kızım arkadaşıyla dahi buluşsa benim haberim olurdu. Eve saat kaçta döndü haberim var. İşten çıksın arar, saat 18.30'u geçsin ben ararım. Evliler ama Sezer'den çok onu ben kontrol ederim. Bağımlılık var biz de" sözleriyle dile getirdi. Daha önce "kurban ettiler" açıklamasında bulunan Koçoğlu, bu cümlenin yanlış anlaşıldığını, kızının ayine gitmediğini, kafa dinlemeye gittiğin belirtti. Aile üyeleri "Ece'yi birinin götürüp ormana geri getirdiğini düşündüklerini iletti.
NE OLMUŞTU?
Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan Gürel kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine ormanda çok sayıda arama kurtarma ekibinin katılımıyla geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı.
Ekiplerin 4 gün süren çalışması sonucu gece saatlerinde bulunan Gürel, hipotermi ve beraberinde gelişen komplikasyonlar sonucu nedeniyle hayatını kaybetmişti.