İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film

Filmin iyi ya da kötü olmasından çok içerdiği cinsellikle bir şekilde adından söz ettirmiş filmlerdir. Bu yüzden listede gerçekten kaliteli filmler varken sanatsal açıdan zayıf yapımlar da yer alıyor.

İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 1

Konu: Başarılı bir genç olan on sekiz yaşındaki Matthew Kidman, hayatını hiçbir zaman doyasıya yaşayamadığını düşünmektedir. Ta ki komşusu Danielle ile karşılaşana dek. Matthew, onu gördüğü anda rüyalarındaki kadını bulduğuna inanır. Her şey bir süre yolunda gider ta ki Matthew’un seks delisi arkadaşı Eli’nin, Danielle’in, aslında eski bir porno yıldızı olduğunu açığa çıkartana dek. Yeni gerçeği öğrenen Matthew, bu duruma nasıl tepki vereceğini ve Danielle’a da nasıl davranacağını kestirememektedir. Üzerine bir de Danielle’in eski yapımcısı Kelly ortaya çıkıp da onu yeniden geri almak isteyince işler iyice karışır.

1 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 2

Konu: Julia isimli esrarengiz ve güzeller güzeli bir kadın Luis Antonio Vargas isimli genç bir adamın aklını başından alarak onu birtakım sahtekarlık olaylarına bulaştırır. Luis, artık asla geri dönemeyeceği bir suçlar bataklığına girmiştir. Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia'nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşayacaktır. Artık Luis'in tek amacı bu fettan ve yararcı kadından ağır bir intikam almak olacaktır.

2 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 3

Konu: Laura Ash isimli öldürücü cazibeye sahip bir hırsız Cannes Film Festivali esnasında ünlü bir film yıldızının son derece değerli mücevherini çalar. Bu soygun sırasında ekip arkadaşları polis tarafından yakalanır ve Laura Amerika'ya kaçar. Bu olayın üstünden yedi yıl geçtikten sonra Fransa'ya geri dönen kadın artık Lily adıyla yeni bir hayata başlamıştır. Eski hayatını geride bıraktığını sanan Ash’in fotoğraflarını Nicolas Bardo adlı bir paparazzi çekerek kapak olmasına sebep olur. Gizli kimliği ortaya çıkan genç kadın şeytani bir planla içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışır.

3 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 4

Konu: San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

4 30