İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 2

Konu: Julia isimli esrarengiz ve güzeller güzeli bir kadın Luis Antonio Vargas isimli genç bir adamın aklını başından alarak onu birtakım sahtekarlık olaylarına bulaştırır. Luis, artık asla geri dönemeyeceği bir suçlar bataklığına girmiştir. Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia'nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşayacaktır. Artık Luis'in tek amacı bu fettan ve yararcı kadından ağır bir intikam almak olacaktır.

2 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 3

Konu: Laura Ash isimli öldürücü cazibeye sahip bir hırsız Cannes Film Festivali esnasında ünlü bir film yıldızının son derece değerli mücevherini çalar. Bu soygun sırasında ekip arkadaşları polis tarafından yakalanır ve Laura Amerika'ya kaçar. Bu olayın üstünden yedi yıl geçtikten sonra Fransa'ya geri dönen kadın artık Lily adıyla yeni bir hayata başlamıştır. Eski hayatını geride bıraktığını sanan Ash’in fotoğraflarını Nicolas Bardo adlı bir paparazzi çekerek kapak olmasına sebep olur. Gizli kimliği ortaya çıkan genç kadın şeytani bir planla içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışır.

3 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 4

Konu: San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

4 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 5

Konu: Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?

5 30