İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 28
Konu: Prof. Humbert, orta yaşın üzerinde bir yazardır. Bir süre için Charlotte Haze’in evinde kiracı olur. Bu süreçte onun kızı Lolita’ya vurulur. Lolita henüz 15 yaşındadır. Profesörün, kendisi ile ilgili sıra dışı fantezileri vardır. Bunları günlüğüne özgürce kayıt eder. Lolita’ya yakın olabilmek için annesi ile evlenir. Charlotte bir gün onun günlüğünü bulur ve okudukları karşısında dehşete düşerek kendini sokağa atar. O sırada da bir kaza sonucu ölür. Humbert, bu gerçeği Lolita’dan saklar ve onu yanına alarak bir yolculuğa çıkar.
28 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 29
Konu: Julio ve Tenoch, hayali bir kumsala doğru bir yolculuk planlarlar ve kendilerinden yaşça büyük olan Luisa ile birlikte süpriz bir yolculuğa başlarlar, iki arkadaşında luciaya aşık olması yol boyunca aralarındaki arkadaşlık ilişkileininde iç yüzünü ortaya çıkaracaktır...
29 30
 
İçerdiği cesur sahneleriyle zamanında adından fazlasıyla söz ettirmiş 30 film - Sayfa 30
Konu: Sumner ailesi hayatta hiçbir sıkıntıları olmadan mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Anne Connie Sumner, iş için New York'ta bulunduğu bir sırada ufak bir kaza atlatır. Yere düşen kadını kaldıran genç Paul, Connie'nin dizinde oluşan yarayı tedavi edebilmek için evine davet eder. Çaresiz kadın teklifi kabul etse de bu durumla ilgili bir ikileme kapılır. Kafasından bu fikirleri atmaya çalışan kadın kendini bir kez daha bu evde bulduğunda işler karışacaktır.
30 30