Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 24

Spears eski eşi Kevin Federline ile boşanma sürecinde de çocuklarının velayetini alabilmek için uğraşıp çabaları boşa çıkınca depresyona girmişti. Spears, saçlarını kazıdığı bu dönemde elinde şemsiyeyle kocasının evinin yanına park eden otomobillere saldırmıştı.

24 27
 
Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 25

Charlie Sheen, Hollywood'un en çok skandal kahramanı olan ünlülerinden biri. Aktör Charlie Sheen, 1995 yılında Hollywood’da ünlülere kadın sağlayan Heidi Fleiss’in kızlarıyla birlikte olduğunu ve kendi servetini bitirecek kadar çok para harcadığını itiraf etmiş, büyük tepki toplamıştı.

25 27
 
Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 26

Bir dönem üç porno yıldızıyla aynı evde yaşayan Sheen, bir süre önce de HIV pozifi virüsü taşıdığını açıklayarak yine magazin gündeminin ilk sıralarında yer almıştı.

26 27
 
Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 27

Yönetmen ve müzisyen Woody Allen sadece son 25 yılın değil belki de yüzyılın skandallarından birine imza attı. Eşi Mia Farrow'un evlatlığı Soon Yi- Previn ile aşk dedikoduları ilk ortaya çıktığında bu uzun süre konuşulmuştu.

Allen sonunda 31 yaş küçük Soon Yi ile aşk dedikodularını doğruladı. Üstelik onunla evlendi. Çift dünya evine girdiğinde Allen 56 , Soon Yi 21 yaşındaydı.

27 27