Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 5

Bu arada dava sırasında çok tartışılan bir olay daha yaşandı.İnanır'ın avukatı, Buket Saygı'nın defilede çekilen fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu.

Avukat "Saygı, Türk aile yapısına uygun olmayan giysiler giyiyor" deyince 'motivasyon davası' iyice cadı kazanına döndü.

5 27
 
Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 6

Daha sonra bir başka ilginç iddia geldi yine İnanır'ın avukatından: "Taciz iddialarından sonra Buket Saygı'nın mankenlik işleri açıldı. İnanır adını kullanarak kazanç elde etmeye çalışıyor."

Tüm bu tartışmalar ve iddialar da olay daha fazla büyüdü. Elbette avukatın öne sürdüğü bu tezlere Buket Saygı'nın manken arkadaşları tepki gösterdi: "Biz kendimizi değil kıyafetleri sergiliyoruz. "

Motivasyon davası tam 6 yıl sürdü ve sonuca bağlandı. Dava sonucunda İnanır 150 bin liralık tazminat ödemeye mahkum edildi.

6 27
 
Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 7

Helin Avşar'ın adı "tuvalette aşk" skandalına karıştı. Bir çorbacının tuvaletinde seviştiği iddia edilmiş, görgü tanıkları Berna Arıcı ve Sibel Gökçe, içeriden gelen seslerin gerçek bir sevişme sesi olduğunu söylemişti.

7 27
 
Ünlü oyuncu çorbacının tuvaletinde bir erkekle basıldı - Sayfa 8

Olayın kahramanı Helin Avşar ise olayın tamamen hayal ürünü olduğunu söylemiş ve iddiada bulunanları mahkemeye vermişti.

8 27