Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 7

"Ben de insanım. Bunların farkındayım. Farklı yerlerden bakıyoruz. Doğrularla yanlışların yer değiştirdiğini görüyorum. Zor ama yapacak bir şey yok. Bu ülkede yaşayan bir insanım. Oyuna bakışım, oyunculara davranışımla şunu öğrendim, doğru bildiklerimiz her şeye rağmen ısrarla ve inatla yapmaya çalışacağım. Mesleki anlamda bu davranışlarla hayatta kaldım. Sağda solda PR yapmaya çalışan bir adam değilim. Biz kendimizi çalıştığı kuruma adamış bir takımız. bildiklerimi yapabilmek için sonuna kadar gücümü kullanacağım. Umarım hatalarım az olur. Hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz."

7 19
 
Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 8

Temel amaçlarının bütün maçları kazanmak olduğunu vurgulayan Kocaman, "Deplasmandaki maçlardan minimum kayıpla ayrılmamız büyük anlam kazanacak gibi gözüküyor. Her takım son derece sert ve organize. 

8 19
 
Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 9

Artık takımlar iyi yönetiliyor. Tecrübeli yabancı futbolcular da var. Bizim en büyük ihtiyacımız, transferimiz, heyecan istek güzel ama birikmiş o psikolojinin oluşturduğu gergin ortamı düzeltmek. Taraftarımızla sevinci, üzüntüyü yaşarsak en büyük transferimiz bu olur. Yoksa her sene 10-12 oyuncu alınıyor zaten. Hala transfer deniyorsa temel problemi bulamıyoruz demektir. Oyuncuları biraz daha anlarlarsak en büyük transfer olur. Ortak menfaatimiz Fenerbahçe." değerlendirmesinde bulundu.

9 19
 
Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 10

Aykut Kocaman, basın toplantısından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta omzu çıkan Giuliano Victor de Paulo'nun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

10 19