Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 8

Temel amaçlarının bütün maçları kazanmak olduğunu vurgulayan Kocaman, "Deplasmandaki maçlardan minimum kayıpla ayrılmamız büyük anlam kazanacak gibi gözüküyor. Her takım son derece sert ve organize. 

8 19
 
Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 9

Artık takımlar iyi yönetiliyor. Tecrübeli yabancı futbolcular da var. Bizim en büyük ihtiyacımız, transferimiz, heyecan istek güzel ama birikmiş o psikolojinin oluşturduğu gergin ortamı düzeltmek. Taraftarımızla sevinci, üzüntüyü yaşarsak en büyük transferimiz bu olur. Yoksa her sene 10-12 oyuncu alınıyor zaten. Hala transfer deniyorsa temel problemi bulamıyoruz demektir. Oyuncuları biraz daha anlarlarsak en büyük transfer olur. Ortak menfaatimiz Fenerbahçe." değerlendirmesinde bulundu.

9 19
 
Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 10

Aykut Kocaman, basın toplantısından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta omzu çıkan Giuliano Victor de Paulo'nun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

10 19
 
Aykut Kocaman’dan Nabil Dirar’a tam destek - Sayfa 11

Kocaman, Giuliano'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, "En az 3-4 hafta şu an için olmayacak gibi gözüküyor. Omzu çıktı, problemli." şeklinde konuştu.

11 19