"SAYGI DUYUYORUM"
"UEFA Kupası finalinde Celtic'i mağlup ettiğiniz için Rangers taraftarlarının sizi gördüğünde hep tebrik ettiğini söylemiştiniz. Bu hala oluyor mu?"
Türkiye'de çok fazla olmuyor çünkü burada İskoç çok kişiyle karşılaşmadım. Tatilde olduğum zaman her zaman gelip tebrik ediyorlar. Benim için özeldi çünkü ilk Avrupa finalimdi. Avrupa'da tarihi olan iki büyük İskoç takımına da saygı duyuyorum.
"BÖYLE BİR SAVAŞ BEKLEMİYORDUM"
Buraya gelmeden çok bir şey bilmiyordum. Geldiğimde taraftar için savaşacağımın sözünü verdim ama böyle bir savaş olduğunu tahmin etmemiştim. Burada geçirdiğim zamandan sonra biraz daha fazlasını yapmam gerektiğini fark ettim.
"HARİKA BİR TEKNİK ADAM"
"Rangers veya Celtic'ta çalışmak ister misiniz?" sorusunu da yanıtlayan Portekizli antrenör, "Şu an değil, bir işim var. İşim beni motive diyor. Gelecekte neden olmasın. İnsanlar oranın iki takımlı lig olduğunu söylüyor ama İskoçya'da tutku var. Boş statlarda oynamanın bir anlamı yoktur. Rangers ve Celtic çok büyük takımlar. Celtic'in hocası Brendan Rodgers harika bir teknik adam. Rangers'ın hocasına da saygı duyuyorum" dedi.