THY'den TFF'ye sponsorluk

THY ve TFF, 2024-2025 sezonu için sponsorluk anlaşması imzaladı. THY Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende, THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY’nin Türk sporuna verdiği desteği vurgulayarak, TFF de dahil olmak üzere 16 spor federasyonuna sponsor olduklarını belirtti.

THY'den TFF'ye sponsorluk
Son Güncelleme: 1 Ekim 2024 Salı 15:07
1 Ekim 2024 Salı 15:05

Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında 2024-2025 sezonu için sponsorluk anlaşması imzalandı. THY Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve ilgili yöneticiler yer aldı.

Törende açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY’nin milli bir marka olarak Türk sporuna verdiği desteği vurguladı. Bolat, "Milli Bayrak Taşıyıcı olmamızın bize yüklediği sorumluluk gereği, Türk sporuna ve milli sporcularımıza her zaman destek vermeye devam ediyoruz. Şu anda Türkiye Futbol Federasyonu da dahil olmak üzere toplam 16 spor federasyonumuza destek sağlıyoruz. Bu sponsorluklarla sporun her alanında varlığımızı sürdürmek, Türk sporuna katkıda bulunmak bizler için büyük bir onur. 2024-2025 sezonunda da Türkiye Futbol Federasyonu ile iş birliğimizi sürdürecek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

TÜRK FUTBOLUNU ZİRVEYE TAŞIMA MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ise törende yaptığı konuşmada, Türk futbolunun geçmiş yıllardaki sıkıntılarına değinerek, THY’nin dünya çapındaki başarısını örnek aldıklarını belirtti. Hacıosmanoğlu, "Türk futbolu geçmişte layık olduğu değerde değildi ve zor bir dönemden geçiyordu. Dünyada da benzer bir süreç yaşandı, ancak Türk futbolu saygınlığını büyük ölçüde kaybetmişti. Türkiye Futbol Federasyonu olarak, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte Türk Hava Yolları’nın başarısını örnek alarak, adil ve ilkeli bir yönetim anlayışı ile Türk futbolunu zirveye taşımayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu, THY’ye ve Prof. Dr. Ahmet Bolat’a gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

ekran-goruntusu-2024-10-01-141830.png

Bu anlaşma, Türk Hava Yolları’nın spora verdiği desteğin bir göstergesi olurken, Türk futbolunun uluslararası arenadaki başarısını artırma hedefine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. TFF ve THY arasında uzun süredir devam eden iş birliği, 2024-2025 sezonunda da Türk sporunu destekleyerek sürdürülecek.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar