Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle, Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle bilgileri UEFA Avrıpa Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle, Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
25 Ekim 2018 Perşembe 11:21

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle, Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle bilgileri bilgileri UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle, Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacağı duyuruldu. İşte Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle, Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Beşiktaş Genk maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Part Stadı'nda oynanacak Beşiktaş Genk maçı 25 Ekim Perşembe günü TSİ 22:00'de
başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Medel, Caner Erkin, Tolgay,Necip, Oğuzhan, Lens, Quaresma, Love

Genk: Vukovic, Maehle, Aidoo, Dewaest, Uronen, Pozuelo, Malinovskyi, Heynen, Ndongala, Samatta, Gano

Beşiktaş Genk Az TV canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Beşiktaş Genk İdman TV canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle

Beşiktaş Genk şifresiz canlı izle - Beşiktaş Genk Az TV İdman TV canlı izle

Beşiktaş Genk maçı hakemi

Beşiktaş Genk maçını Polonya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Stefanski
yönetecek.Stefanski'nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Dawid Igor Golis üstlenecek.

İlave yardımcı hakemlikleri Bartosz Frankowski ve Zbigniew Dobrynin'in yapacağı
müsabakanın dördüncü hakemi ise Krzysztof Myrmus olacak.

Kartal 213. kez Avrupa'da

UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü karşılaşmasında yarın Belçika'nın Genk takımını konuk edecek siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 212 maçta 82 galibiyet, 85 mağlubiyet aldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 282 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde 300 gol gördü

UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında yarın Belçika'nın Genk ekibini konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 213. mücadelesine yapacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 212 maçta rakiplerine 82 kez üstünlük kurdu. 85 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 282 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 300 gol gördü.

Belçikalılarla 7. randevu

Beşiktaş, Belçika temsilcileriyle 7. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce bu ülke takımlarına 6 kez rakip olan siyah-beyazlı ekip, sahadan ikişer galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle ayrıldı. Söz konusu karşılaşmalarda 8 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 7 gol gördü.

Siyah-beyazlı ekip, Belçika takımlarına karşı ilk sınavını 1996-1997'de UEFA Kupası'nda Molenbeek karşısında verdi. Deplasmandaki karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, İstanbul'daki karşılaşmayı ise 3-0 kazandı. Beşiktaş, 2004-2005 sezonunda yine aynı organizasyonda bu sefer bir başka Belçika ekibi Standard Liege'in karşısına çıkarken, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı takım, bu ülke ekiplerine karşı son üç mücadelesini Club Brugge karşısında verdi. 2006-2007'deki UEFA Kupası'nın grup mücadelesinde oynanan tek maçta rakibini 2-1 mağlup eden Beşiktaş, 2014-2015'te ise UEFA Avrupa Ligi'nde bu ekibe 2-1 ve 3-1 yenildi. Bu arada Genk, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla ilk maçına yarın çıkacak.

Kartal 3 kez çeyrek final oynadı

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003 sezonunda ise bu kez UEFA Kupası'nda aynı başarıyı sergiledi.

Beşiktaş, Avrupa'daki en başarılı dönemlerinden birini de Şenol Güneş yönetiminde yaşadı. Siyah-beyazlılar, Güneş'in teknik direktörlüğünde 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde mücadele etti.

Maç öncesi istatistikler

Beşiktaş, Genk ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında Belçika takımları ile karşılaştığı son iki maçı kaybetti (Club Brugge – 2014/15).

Genk, Avrupa kupalarında ilk kez bir Türk takımı ile karşılaşacak.

Beşiktaş, ön elemeler dahil Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 17 maçta sadece bir kez yenildi (9G 7B); tek mağlubiyet Bayern Münih karşısındaydı (1-3 - Mart 2018).

Genk UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynadığı son iki maçı üçer gol yiyerek kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş bu sezon yedi tane net gol pozisyonuna girdi; grubun geri kalanı toplam sekiz net gol pozisyonu yakaladı.

Genk'in UEFA Avrupa Ligi'nde attığı son dört golün üçü Leandro Trossard'dan geldi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig, Avrupa Ligi ön eleme turları ve Avrupa Ligi gruplarında asist yapmayı başaran tek oyuncu Oğuzhan Özyakup (toplam 4).

2018/19 sezonunda resmi maçlarda 3 gol ve 2 asistle oynayan Beşiktaş santrforu Cyle Larin, bu beş gol katkısını da Avrupa kupalarında yaptı.

Beşiktaşlı Ryan Babel, UEFA Avrupa Ligi'nde iç sahada forma giydiği son üç maçta üç gol attı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar