Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun kimdir? (Gülsim Ali İlhan)

Diriliş Ertuğrul dizisinin yayınlanan son bölümünde Saadettin Köpek'i hançerlemesinden sonra Aslıhan Hatun (Gülsim Ali İlhan) ismi merak edilmeye başladı.

Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun kimdir? (Gülsim Ali İlhan)
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
29 Mart 2018 Perşembe 09:45

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde izleyiciler büyük heyecan yaşadı.  Aslıhan Hatun obası ve eşi Turgut için kendisini feda ederek Sadettin Köpek'i hançerledi. Bu gelişmelerin ardından Sadettin Köpek'i hançerleyen Aslıhan Hatun kimdir? sorularının yanıtı büyük merak konusu oldu. İşte ayrıntılar..

Diriliş Ertuğrul'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde heyecan yine üst seviyeye çıktı. Aslıhan Hatun obası ve eşi Turgut için kendisini feda ederek Sadettin Köpek'i hançerledi.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan Hatun karakterini canlandıran başarılı oyuncu son bölümde oyunculuğu ile dikkat çeken isimler arasında oldu. Peki ya Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun kimdir? (Gülsim Alia İlhan)

Aslıhan Hatun kimdir? (Gülsim Alia İlhan)

Diriliş Ertuğrul dizisine 2017 yılında katılan ve Candar beyin kızı olan güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan 1993 yılında Bulgaristan da doğdu. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile oldukça merak edilen oyuncular arasında olan Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan doğumlu ve 23 yaşındadır. Ayrıca tescilli bir güzel olan Gülsüm Ali, Bulgaristan’da düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu Gülsüm Ali İlhan Balkanlarda yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Son olarak hanım Köylü dizisinde canlandırdığı İlkgün karakteri ile oldukça beğeni toplayan başarılı oyuncu Gülsüm Ali, daha önce de Son Yaz Balkanlar dizisinde ayrıca Seddülbahir 32 Saat dizisindeki hemşire rolünde oynamıştır. Şimdi ise Diriliş Ertuğrul dizisi ile ekranlarda olan Gülsim Ali Aslıhan karakterini canlandırmaktadır.

Gülsüm Ali Yaşı: 23
Gülsüm Ali Boyu: 1,72
Gülsüm Ali Kilosu: 54
Gülsüm Ali Oynadığı Diziler
Seddülbahir
32 Saat
Son Yaz
Balkanlar
Hanım Köylü
Diriliş Ertuğrul

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar