Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı?

Hande Erçel ile ilgili açıklamalarda bulunmalarından sonra Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı? Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, Hande Erçel'e ne dedi? soruları gündeme geldi. Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı?

Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
4 Aralık 2018 Salı 16:30

Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı? Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, Hande Erçel'e ne dedi? soruları Burak Altındağ ve Alp Kılınç'ın paylaşımlarıyla gündeme geldi. Haberimizde Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı? Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, Hande Erçel'e ne dedi? sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Günümüzde Instagram ve YouTube ile fenomen olmak mümkün. Peki ama Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı? Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, Hande Erçel'e ne dedi?

Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç Hande Erçel'e ne dedi?

Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç Hande Erçel'e ne dedi? sorusu yeniden gündeme geldi. Burak Altındağ, Erçel'e ''Bazlama surat'' diyerek dalga geçmişti. 

Hande Erçel Burak Altındağ ve Alp Kılınç'a dava mı açtı?

Hande Erçel kendisiyle 'bazlama surat' diyerek dalga geçen sosyal medya fenomenlerine dava açtı. Erçel, Burak Altındağ ve Alp Kılınç hakkında suç duyurusunda bulundu. Altındağ, konuyla ilgili “Senin onu çok sevmen ama onun sana dava açması” notuyla paylaşım yaptı.

Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir? 

Burak Altındağ Instagram üzerinden fenomen olmuş bir isimdir. Paylaşımlarında ünlüler ile ilgili esprili yorumlar yapmaktadır. Birçok ünlü de kendisini takip etmektedir. 
Fenomen Burak Altındağ ve Alp Kılınç kimdir, hakkında neden dava açıldı?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar