Mehmet Özgür Samanlı kimdir, görevi ne, kaç yaşında?

Mehmet Özgür Samanlı kimdir, görevi ne, kaç yaşında? 2019 Yerel seçimlerin ardından gözler İstanbul Büyükşehir Başkanlık sonuçlarına çevrildi. Gündeme gelen bir başka isim de Mehmet Özgür Samanlı. Peki Mehmet Özgür Samanlı kimdir, görevi ne, kaç yaşında?

Mehmet Özgür Samanlı kimdir, görevi ne, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
8 Nisan 2019 Pazartesi 17:34

Mehmet Özgür Samanlı kimdir, görevi ne, kaç yaşında? 2019 Yerel seçimlerin ardından gözler İstanbul Büyükşehir Başkanlık sonuçlarına çevrildi. Gündeme gelen bir başka isim de Mehmet Özgür Samanlı. Peki Mehmet Özgür Samanlı kimdir, görevi ne, kaç yaşında? detayları haberimizde.

Mehmet Özgür Samanlı kimdir?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz,  "Organizeli bir usulsüzlük yapıldığı bize çok net bir şekilde gözüküyor. Dün bir örnek vermiştik Büyükçekmece'den. Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışan bir işçi nüfus müdürlüğünde görevlendirilmiş 28 Mart 2017'de. Bu kişi sahte belge düzenliyor ve birtakım işlemler yapıyor. 353 kişi suç duyurusunda bulunan kişilerin adedini gösteriyor. Bu kişi 28 Mart'ta giriyor 18 Ocak 2019'a kadar çalışıyor. 17 Ocak'ta iş bitiyor. Bu kişi 7 bin 486 kişinin kaydında şüphe oluşturacak şekilde. Bu belediyedeki ayak. Bunun başka uçları var. 7 bin 282 kişi ya İstanbul'un dışından ya da Büyükçekmece'nin dışından." ifadelerini kullandı. 

Usulsüzlük iddiası

Bu işlemleri yapan İlçe Nüfus Müdürlüğü görevlisi Mehmet Özgür Samanlı ve Akgün'ün bir akrabası 18.01.2019 tarihinde tutuklanmıştı. Samanlı'nın 21.000 seçmen kaydı yaptığı saptanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

KİM OLABİLİR En beğenilen yorum
VAY DENSİZ VAY.
RUSYA
hee heee