Zion Williamson kimdir | Zion Williamson'ın ayakkabı markası | Zion Williamson ayakkabısı patladı

Zion Williamson kimdir | Zion Williamson'ın ayakkabı markası | Zion Williamson ayakkabısı patladı | ABD Basketbolunda yeni LeBron James olarak lanse edilen Zion Williamson'ın ayakkabısının patlaması gündem oldu. Zion Williamson kimdir? Zion Williamson'ın ayakkabı markası ne?

Zion Williamson kimdir | Zion Williamson'ın ayakkabı markası | Zion Williamson ayakkabısı patladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
22 Şubat 2019 Cuma 17:35

Zion Williamson kimdir | Zion Williamson'ın ayakkabı markası | Zion Williamson ayakkabısı patladı | ABD Basketbolunda yeni LeBron James olarak lanse edilen Zion Williamson'ın ayakkabısının patlaması gündem oldu. Zion Williamson kimdir? Zion Williamson'ın ayakkabı markası ne? Zion Williamson ayakkabısı patladı sorularının yanıtları haberimizde.  

NCAA'de herkesin merakla beklediği Duke-UNC maçında Zion Williamson maçın 33. saniyesinde sakatlandı. NBA ve basketbol dünyasının yıllardır Zion kadar yakından takip ettiği bir genç oyuncu olmamıştı. 18 yaşındaki Zion, Lebron James ile karşılaştırılıyor ve bazı NBA takımları onu kadrosuna katabilmek için ligin dibinde yer almayı hesaba katıyor. Öyle ki dün gece oynaman maçın biletleri 3000 dolara alıcı buldu.

Zion Williamson kimdir

Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Basketbol Ligi'nin önde gelen ekiplerinde olan Duke, parkelere yeni bir LeBron James kazandırma hazırlığında. Uzun forvet olarak 4 numara pozisyonda oynayan Zion Williamson, üstün fiziği ve iri yapısına rağmen sahip olduğu atletizmle şimdiden LeBron James’in veliahtı olarak gösteriliyor.

Zion Williamson, Duke’te henüz freshman (1. Sınıf) olmasına rağmen forma giydiği ilk 3 maçtaki oyunuyla ağızları açık bıraktı. Kentucky karşısında 23 dakikada 28, Army karşısında 32 dakikada 27 ve Michigan karşısında da 21 dakikada 21 sayı üretmeye başaran 18 yaşındaki genç isim, NBA takımlarının iştahını kabartmayı başardı.

NBA draftında ilk 3’e girmesine kesin gözüyle bakılan Zion, ilk övgüsünü son şampiyon Golden State Warriors’un koçu Steve Kerr’den aldı. Genç basketbolcu hakkında harika ifadeler kullanan Steve Kerr, LeBron James benzerliğine dikkat çekmeyi ihmal etmedi.

Zion Williamson'ın ayakkabı markası ne?

Maçı Barrack Obama da izledi. Obama'nın da sakatlık anında şaşkın bir şekilde "Ayakkabısı patladı" diye bağırdığı kameralara yansıdı. Olayın ardından Nike da bir açıklama yayınladı: Tabii ki çok endişeliyiz ve Zion'a hızlı bir iyileşme diliyoruz. Bu istisnai bir olay olsa da sorunu belirlemek için çalışmalara başladık.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar